Gastenboek Toggle

Zie hieronder de reacties op mijn site.
Wilt u zelf een berichtje achter laten? Ga gerust uw gang!
U kunt ook reactie’s plaatsen per foto, zie het portfolio.
Veel plezier op mijn website!
Vriendelijke groetjes,
Pim

Laat een bericht achter

10 Berichten

Alfred(Soy Webman) - 25. mrt, 2014 - Beantwoorden

Super mooie en aantrekkelijke website waar je foto’s goed tot zijn recht komen en iedereen kan genieten van de mooie foto’s die je maakt.
Respect en bewondering en ik ben geen slijmerd hoor, vraag maar Anita & Erwin. 😉
saludos uit Cali, Colombia
Alfred

erwin van Putten - 26. mrt, 2014 - Beantwoorden

prachtig initiatief Pim.
Je passie volgen. Zouden meer mensen moeten doen!

Christina van Stroe - 27. mrt, 2014 - Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd met je website lieve Pim. Tjonge…. wat ziet ie er prachtig en professioneel uit! Spannend ook , met die wisselende beelden op de achtergrond en mooi van kompositie en kleur. Heel bijzonder om je foto’s nu niet één voor één te zien te krijgen op Facebook, maar meerdere bij elkaar en gerangschikt op onderwerp. Dan blijkt des te meer wat een vakmanschap je in de loop van die vier jaar hebt ontwikkeld en wat een bijzondere en originele kijk je op de wereld hebt. Je zult met deze website heel veel mensen een groot plezier doen en inspireren! Ik ben in ieder geval een grote fan van jou! Dank je wel….

Antoinette - 27. mrt, 2014 - Beantwoorden

Wat een mooie website met prachtige foto’s en een mooi verhaal, recht uit het hart. Ook de portretfoto’s zijn mooi, die had ik nog niet van je gezien, behalve dan die foto van je vader. De foto die Dennis Claessens van je gemaakt heeft is ook prachtig, het laat precies zien hoe je bent, een mooi mens. Ik wens iedereen die je site bezoekt veel kijkplezier!
liefs Antoinette

Bart Walburg - 28. mrt, 2014 - Beantwoorden

Pim, proficiat met je mooie website. De prachtige kleuren in je foto’s komen op je website optimaal tot zijn recht. Veel succes en dat er komend jaar nog heel veel mooie plaatjes tussen komen te staan!

Yvonne - 04. nov, 2014 - Beantwoorden

Kunstzinnige man…. en bijzonder mens.
Ik vind het een plezier om een van je foto’s op te mogen hangen in mijn toekomstige werkruimte en moeilijk om te kiezen.
Ze zijn allemaal zo mooi.

Rianne - 12. jan, 2015 - Beantwoorden

Zooo Pim, jij kunt er wat van!!
Schitterende foto’s – je bent echt een kunstenaar.

Ook heel boeiend om je verhaal te lezen.

Bedankt!

En tot ziens weer,

Rianne

Marco Budding - 21. feb, 2015 - Beantwoorden

Beste Pim, via Teun Jansen heb ik een aantal foto’s van je gekregen die je gemaakt hebt nabij ons vakantiepark Molengroet, dank hiervoor! Er zitten fraaie beelden tussen!

Groet Marco Budding / Marketing DroomParken

erik boer - 25. aug, 2015 - Beantwoorden

prachtige site pim, en hele mooie platen geweldig, ga zo door !

groet erik

Teun - 25. mrt, 2016 - Beantwoorden

Toen ik op FB zag wat een mooie foto’s Pim maakt, heb ik hem benaderd om te kijken of ik hem in kon huren voor ons bedrijf: DroomParken.
Inmiddels heeft hij al op 3 van onze parken foto’s gemaakt, zowel van de recreatieparken zelf als van de directe omgeving van onze parken. Ze zijn echt geweldig. We gebruiken ze op onze website, maar ook in folders en brochures, kijk zelf maar op http://www.droomparken.nl en daar zie je de foto’s bij de noordhollandse DroomParken! Al met al een hele goede fijne samenwerking waar we zeker mee door zullen gaan. Ook mooi om te zien hoeveel goede reacties we krijgen op deze prachtige plaatjes!
Pim bedankt voor je geweldige werk!!! Met vriendelijke groet,
Teun Jansen Parkmanager Droomparken Noord Holland

ShutDown